havalı havacılık:D

Sdu Kulüpleri burada toplanıyor

havalı havacılık:D

Mesajgönderen ecemalie » 22 Eyl 2008, 13:13

volkan ya sanmıorum klup pek ıyı deıl kendılerını kurtarmaya calısıolar sadece senınle ılgıleneceklerını sanmıorum bn fethıyeden geldım burdan bana ulas sana kurs ayarlıım ıstersen fethıyeden tanıdıklarım cok yanı:D :forumsdu30
Kullanıcı avatarı
ecemalie
Yeni Üye
Yeni Üye

Teşekkür Etti: 0
Teşekkür Aldı: 0
Fakülte & MYO: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Re: havalı havacılık:D

Mesajgönderen maninsky » 11 AÄŸu 2009, 21:34

arkadaşlar havacılık kulübü hiçde zannedildiği gibi havalı falan değil içine girdiğiniz zaman anlarsınız aslında ne kadar sağlam bi arkadaşlık olduğunu bu sağlam arkadaşlıklar dışardan söylendiği gibi gözüke bilir her neyse; asıl mevzuya gelelim havacılık kulübü bizim üniversitemizin ilk kulübüdür 1998 yılında kurulmuştur ve heryıl aktif olarak hiç ara vermeden uçuşlara ve eğitimlere devam etmiştir ve etmektedir

her yıl sene başında bir sefer olmak üzere standlar açılıp kayıt alınır eğitimler hemen kayıt sonrasında teorik derslerle başlar, bu derslerın bitiminde malumunuz riskli bir spor olduğu için kim ne öğrenmiş kimin kafası bu işi yapmaya yatkın bunu ölçmek için sınaw yapılır sınawdan geçenler gerekli bi kaç evraj-kı halledip yer eğitimlerine başlar en geç 1 ay içinde herkezin yer eğitimini tamamlayıp uçuşlara gidilir

kulübün web adresi www.sduhavacilik.com dur. ayrıca ilgilenen arkadaşlar facebooktan sdü havacılık kulübü grubundan ve benim sayfamdan resimlere ve videolara bakabilir ve benimle iletişime geçebilir.

sdü havacılk kulübü
eÄŸitmen tunahan demirci
Kullanıcı avatarı
maninsky
Yeni Üye
Yeni Üye

Teşekkür Aldı: 1
Fakülte & MYO: Fen Edebiyat Fakültesi
Memleket: 41 Kocaeli

Mesajgönderen Nobran » 06 Åžub 2010, 11:51

havacılık klübünün sayfasında model uçak uçuşlarınında yapıldığı yazıyordu hala devam ediyormu uçuşlar yada model araçlarla ilgili bir klüp varmı eğer öyleyse arabayla uçağı kapıp geliyorum :forumsdu121
Kullanıcı avatarı
Nobran
Yeni Üye
Yeni Üye

Fakülte & MYO: Mühendislik Mimarlık Fakültesi
Memleket: 06 Ankara

Mesajgönderen selcukbezmez » 07 Haz 2010, 01:34

Model uçak kursları klubün ilk kurulduğu yıllarda yapılıyordu ama şu an herhangi bir model uçak çalışması yok klupde ama klup içinde model uçaklarla ilgilenen arkadaşlarımız var yardımcı olurlar o konuda eğitimlerimiz yamaç paraşütü pilotluğu üzerine. Çok havalılar gibi yorumlar olmuş sanırım biz klupte teorik dersler verip teorik dersleri geçen insanları klube alıyoruz dersleri geçemeyenler klup tarihinde hep bu klube bir yafta yapıştırmaya çalışmışlardır. Ayrıca eğitim almak isteyenleriniz varsa ıspartada sportif havacılık kulubu var fethiyeden almanı tqavsiye etmem çünkü bu sporda ben pilotum diyen herkes eğitim veremez hatta fethiyedekilerin birçoğu(bazı iyi pilotlar hariç) bırakı eğitim vermeyi allaha emanet uçuyorlar.
Kullanıcı avatarı
selcukbezmez
Yeni Üye
Yeni Üye

Fakülte & MYO: Mühendislik Mimarlık Fakültesi
Memleket: 50 NevÅŸehir

Benzer BaÅŸliklar

Dön Kulüpler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir